Steeds uniek
Geen receptie, bedrijfspresentatie of feest is hetzelfde. U streeft terecht naar een onvergetelijke belevenis voor alle gasten. The Fax heeft ruime ervaring op het gebied van catering op locatie. Wij verzorgen grote en kleine feesten en partijen. Niets is onmogelijk. In overleg met u maken we uw evenement tot een unieke gebeurtenis. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een groots opgezet feest, The Fax is uw perfecte cateraar.

Speciale hapjes buffetten
Onze ervaring is dat het slagen van een feest in grote mate wordt bepaald door de kwaliteit en presentatie van de aangeboden gerechten. The Fax is specialist in het serveren en presenteren van uiteenlopende buffetten. Onze hapjesbuffetten zijn tot in de verre omgeving bekend. Passend bij het evenement bieden wij u tal van opmerkelijke en grensverleggende buffetalternatieven.

Inrichting en aankleding
De locatie waar het evenement wordt gehouden, wordt door ons volledig ingericht en uitgerust. Wij verzorgen het gehele traject, zonder dat u er omkijken naar heeft. Van tent tot toiletwagens en garderobe tot het sfeervol inrichten van de locatie. Onze mobiele keuken staat garant voor het welzijn van de innerlijke mens.